Achtergrondmuziek en pianobegeleiding

Bij muziekpraktijk Yanou Cantineau kunt u terecht voor achtergrondmuziek en pianobegeleiding. Yanou Cantineau heeft een jarenlange ervaring als pianist achtergrondmuziek en als pianobegeleider van diverse vocalisten en instrumentalisten. Yanou Cantineau beschikt over een uitgebreid repertoire van (easy-listening) piano muziek met veel herkenbare songs. Van jaren 60/70 tot de huidige top 40, van klassiek tot jazz en van filmmuziek tot licht klassieke muziek.

Bij welke gelegenheden verzorgt de muziekpraktijk piano achtergrondmuziek? 

  • Bruiloften
  • Uitvaarten
  • Recepties
  • Bedrijfsfeestjes
  • Diners / lunches

Er wordt opgetreden in correcte kleding en de pianist is zich bewust van stijl en omgangsvormen die voor dit werk nodig zijn. Er is van te voren altijd overleg over het te spelen repertoire.
Naast het verzorgen van achtergrondmuziek kan Yanou Cantineau ook vocalisten en instrumentalisten begeleiden voor diverse gelegenheden of studio opnamen en invallen/spelen binnen een bandformatie.

 

Piano & Zang
Yanou werkt nauw samen met zangeres Simone Norbart. Samen verzorgen ze livemuziek bij diverse gelegenheden als bruiloften, uitvaarten en recepties. Yanou & Simone beschikken over een uitgebreid repertoire met herkenbare songs; van classics tot de huidige top 40.

 

Geen piano op de locatie aanwezig? Geen probleem!
De digitale piano en geluidsinstallatie waar Yanou gebruik van maakt is geschikt voor vrijwel iedere locatie.
Daarnaast kan er altijd een akoestische piano of vleugel gehuurd worden.

 

Voor meer informatie en boekingen kunt u mailen naar: Info@muziekpraktijk.com