Pianolessen

Bij Muziekpraktijk Yanou Cantineau kunt u terecht voor pianolessen. Er wordt les gegeven aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen. De pianolessen worden doorgaans individueel gegeven. Zowel beginners als gevorderde pianisten kunnen bij de muziekpraktijk terecht voor pianolessen. 

Binnen de pianolessen staat het speelplezier van de cursist centraal. Binnen de lessen wordt uitgegaan van hetgeen dat de cursist wilt leren. Er wordt les gegeven in diverse muziekstijlen zoals jazz of pop muziek, klassieke muziek of piano-improvisatie.
Ook (beginnende) singer-songwriters kunnen bij Yanou terecht. Binnen de lessen wordt dan zowel ingegaan op het schrijven, de begeleiding als het stemgebruik.

 

Pianoles voor professionals
Ook professionals kunnen bij de muziekpraktijk terecht voor pianolessen. Wil jij jouw begeleidingsskills vergroten of wil jij meer weten over pianotechniek? Muziekpraktijk Yanou Cantineau biedt pianolessen op maat voor professionals als muziektherapeuten, muziekdocenten en koorleiders. 

 

Muziektheorie
Naast de pianolessen kunt u bij Muziekpraktijk Yanou Cantineau ook terecht voor muziektheoretische lessen. Hierbij wordt onder andere ingegaan op harmonieleer, akkoordenleer en solfège. Deze lessen zijn geschikt voor bijvoorbeeld dj’s en producers die hun kennis willen uitbreiden of voor auditanten voor het conservatorium.

 

Online les
Het is mogelijk om de pianolessen online te volgen. Belangrijk is dat je zelf de beschikking hebt over een piano, laptop/telefoon met een webcam en microfoon.

 

Voor meer informatie, tarieven of een vrijblijvende kennismaking, neem contact op via mail: info@muziekpraktijk.com